Over de functie

Als Junior Recruiter heb je een ondersteunende rol in de werving & selectie van (nieuwe) medewerkers voor Pathé en speel je een belangrijke rol in het positioneren van Pathé als werkgever op de arbeidsmarkt. Jij benadert onze toekomstige collega’s op een creatieve en effectieve wijze en je ondersteunt bij het organiseren en uitvoeren van recruitmentactiviteiten. Je selecteert de juiste talenten en volgt hierin het aannamebeleid van Pathé.

Over jouw rol

Je ondersteunt in het werving en selectieproces van nieuwe medewerkers. Denk hierbij aan het screenen van kandidaten, het voeren van telefonische intakes, het uitnodigen van de kandidaten en de administratieve afhandeling hiervan. Je zorgt ervoor dat de jaarplanning van onze Werving en Selectie events opgevolgd en uitgevoerd wordt.

In de verschillende bioscopen organiseer jij onze Werving en Selectie events. Hierbij verwelkom jij de kandidaten, geef jij een presentatie over onze organisatie en voer je sollicitatiegesprekken. Dit doe je in samenwerking met de Managers en medewerkers uit de bioscoop. Je bent hierbij het visitekaartje van Pathé.

Je ondersteunt bij acties op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, om zo de juiste doelgroepen aan te trekken. Denk hierbij aan Pathé als werkgever promoten op banenbeurzen, (hoge)scholen en Social Media. Je weet waar onze doelgroep zich bevindt en zorgt dat je een baan bij Pathé bij hun op een creatieve manier onder de aandacht weet te brengen.

Ook zorg jij dat alle vragen die binnenkomen in onze werken bij Pathé mailbox netjes beantwoord worden.

Wat vragen wij

Pathé biedt jou een werkomgeving waarin vol passie en enthousiasme samengewerkt wordt om de beste resultaten te behalen. Er heerst een informele sfeer en collegialiteit staat bovenaan. Om onderdeel uit te maken van ons team in de functie van Junior Recruiter dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen:

• Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding (richting HRM is een pré)
• Ervaring op het gebied van Werving en Selectie is een pré
• Brede interesse in het HR vak
• Sterke communicatieve vaardigheden en makkelijk in de omgang met verschillende doelgroepen
• Presentatie skills, je bent niet bang om voor een groep te staan
• Je hebt een dienstverlenende instelling
• Verder heb jij een pro-actieve houding, ben je planvaardig, zelfstandig, enthousiast en creatief

Wat bieden wij

Je krijgt van ons een mooi salaris en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste films. Wij bieden jou een afwisselende functie, met trotse en enthousiaste collega’s in een toonaangevende organisatie. Je werkt in een altijd dynamische en innovatieve werkomgeving. Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en Pathé staat altijd open voor jouw ideeën, ongeacht hoe lang je bij ons werkt. Daarnaast kun je gratis naar de film en krijg je ook nog eens korting op hapjes en drankjes.

Interesse in deze functie? Solliciteer!