Werkwijze

Om het relatief grote verloop van (parttime) medewerkers in de bioscoopbranche op te vangen werd CineJobs enige jaren geleden bedacht door voormalig theatermanager Annet Ros (VUE).  In samenwerking met Tanja van Rooden (image.) is het concept verder uitgewerkt.

De werkwijze van CineJobs is even eenvoudig als doeltreffend. In een paar stappen brengen wij werkzoekenden met liefde voor film in contact met werkgevers.

Aanmelden vacatures

Werkgevers melden hun vacatures (ook voor stage, afstudeeropdracht of vrijwilliger) aan bij CineJobs via de menuoptie 'over ons' / 'vacature aanmelden'. CineJobs zet deze vacatures zo snel mogelijk online en verspreidt ze via social media en de speciale CineJobs-alert waar potentiële kandidaten zich voor kunnen aanmelden.

Solliciteren
Kandidaten worden geattendeerd op leuke vacatures via de website, social media en via de speciale CineJobs-alert. Bij interesse en geschiktheid kunnen zij rechtstreeks contact opnemen met de werkgever om hun interesse kenbaar te maken. CineJobs zit hier dus niet meer tussen.

Up-to-date
Nadat de werkgever aan CineJobs heeft doorgegeven dat de juiste kandidaat is gevonden of bij het aflopen van de sollicitatieperiode wordt de vacature offline gehaald.

Doel
Ons doel is om werkgevers en werknemers die van film houden met elkaar in contact te brengen.