Over ons

Cinejobs.nl is de website voor het vinden van een leuke baan, stage of afstudeeropdracht bij Nederlandse bioscopen, filmtheaters, filmdistributeurs of aan film gerelateerde bedrijven. Sollicitanten worden rechtstreeks in contact gebracht met de bedrijven die vacatures hebben. Ons doel is om werkgevers en werknemers die van film houden met elkaar in contact te brengen. Wij helpen jullie graag aan een van de leukste banen die je kunt hebben: een cinejob!

PARTNERS  WERKWIJZE  FAQ

'No one said this job was supposed to be easy.'

- Kurt Russell als John Ruth in The Hateful Eight -

HFN_128_CineJobs

Cinejobs in Holland Film Nieuws

Eén digitaal platform voor alle vacatures in het bioscoopbedrijf, dat is wat CineJobs moet worden. Want vreemd genoeg bestaat er nog geen gezamenlijke website die dienst doet als virtuele banenmarkt voor deze specifieke tak van de entertainmentindustrie. De motoren achter CineJobs, Annet Ros en Tanja van Rooden, gaan het project de komende maanden aan de branche presenteren. ‘Het zoeken van nieuwe medewerkers kost nu meer geld, tijd en energie dan nodig is.’

CineJobs-BoyShirt

Cinejobs op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures in de film-en bioscoopbranche? Meld je dan aan voor de Cinejob-alert onderaan deze pagina. Je kunt ons ook volgen op Facebook met het laatste nieuws, ook daar wordt een selectie van de nieuwe vacatures geplaatst.